Please use this identifier to cite or link to this item: https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/40275
Title: KC Pizza Gaveta
Other Titles: KC Pizza Gaveta
Authors: PEREIRA, Alice Nunes Coelho
SANTOS, Sayuri Kawamoto dos
Advisor: TORRES, Leandro Vila
type of document: Plano de Negócios
Keywords: Administração;Alimentos
Issue Date: 13-Dec-2025
Publisher: 176
Citation: PEREIRA, Alice Nunes Coelho; SANTOS, Sayuri Kawamoto dos. KC Pizza Gaveta. 2025. Plano de Negócios (Curso Superior de Tecnologia em Gestão Empresarial) - Faculdade de Tecnologia de Sertãozinho "Dep. Waldyr Alceu Trigo", Sertãozinho, 2025.
Abstract: O objetivo deste Trabalho de Graduação foi apresentar o desenvolvimento e a análise da Pizza Gaveta, um produto inovador voltado para o setor alimentício, com foco em praticidade, sabor e conveniência no consumo. A metodologia utilizada compreendeu os seguintes métodos de pesquisa: na primeira fase, utilizou-se a revisão bibliográfica com o propósito de analisar conceitos relacionados ao comportamento do consumidor, às tendências de alimentação rápida e saudável. No segundo momento, realizou-se a etapa prática de desenvolvimento do produto. Os resultados obtidos indicaram que a Pizza Gaveta apresentou boa aceitação, além de se mostrar uma opção viável para o mercado de alimentos prontos. Pode-se concluir que o produto desenvolvido contribui para a ampliação das opções de alimentação prática e acessível, atendendo às demandas de consumidores que buscam praticidade sem abrir mão da qualidade e do sabor.
The objective of this Graduation Project was to present the development and analysis of the Pizza Gaveta, an innovative product aimed at the food industry, focusing on practicality, flavor, and convenience in consumption. The methodology used comprised the following research methods: in the first phase, a bibliographic review was carried out with the purpose of analyzing concepts related to consumer behavior and trends in fast and healthy eating. In the second phase, the practical stage of product development was conducted. The results indicated that the Pizza Gaveta showed good acceptance and proved to be a viable option for the ready-to-eat food market. It can be concluded that the developed product contributes to expanding the range of practical and accessible food options, meeting the demands of consumers who seek convenience without giving up quality and flavor.
URI: https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/40275
Appears in Collections:Trabalhos de Conclusão de Curso

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
gestao_empresarial_2025_2_alice_nunes_coelho_pereira_kc_pizza.pdf
  Restricted Access
557.63 kBAdobe PDFView/Open Request a copy
banner_alice_nunes_coelho_pereira.pdf
  Restricted Access
288.1 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.