Search


Current filters:



Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 31-38 of 38 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
TitleAuthor(s)???itemlist.dc.contributor.advisor???TypeIssue Date
Desenvolvimento de análogo de pão de queijo a base de mandioquinhaLISBOA, Estefany da Silva; CRUZ, Larissa Rodrigues da; SILVA, Lucas Vinicius Pereira da; RAMOS, Silvana Vitória da Silva; SANTOS, Wellington Rocha dosNASCIMENTO, Fabiane Matias dos AnjosArtigo científico9-Dec-2021
Elaboração de licor de nutella a partir da fermentação alcoolicaSANTOS, Amanda Fernanda Espada dos; OLIVEIRA, Gabriel de; SESSO, Livia ViolimBOCATO, Glaucia FabianeArtigo científico16-Dec-2021
Fígacitos: uma nova forma prática e saudável de consumir o fígado bovino.AMARO, Emily Pietra; SOUZA, Gabriela Jerônimo de; FRANCO, Mariana Fernandes Gonçalves; SOUSA, Wesley Rocha deBARTELLI, Amanda CarolineArtigo científico2021
Molho proveniente de beterraba e cenoura.SILVA, João V. R. B. da; SILVA, Lucas D. G. da; MISTURA, Marianna M.; SILVA, Thayna J. da; TOLEDO, Victor G.BARTELLI, Amanda CarolineArtigo científico2021
As plantas alimentícias não convencionais (PANC) e a segurança alimentar em tempos de pandemia: possibilidades e desafiosLIMA, A. C. A.PACE, Luiz Wanderley BratfischArtigo científicoNov-2021
Fabricação de produtos alimentícios usando a casca da bananaSILVA, Giovana Emanuele da; WINKLER, Miriam Pires; MARTINS, Suelem Aparecida; ARAGÃO, Tereza dos SantosPACE, Luiz Wanderley Bratfisch; SANTINI, Alberto OppermanniArtigo científicoNov-2021
Vinagre de uva japonesaCARVALHO, KarinaBERTELLI, Amanda Carolina CovozziArtigo científicoJul-2021
Aproveitamento do albedo do maracujá amarelo para elaboração de geleia funcional de maracujá com manga com reduzido teor de açúcar (geleia luveli)TIAGO, L. de A.; TIAGO, L. O. de A.; SANTOS, V. I. F. dosPACE, Luiz Wanderley BratfischArtigo científicoNov-2021