Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/17590
Title: | Crematório Patas ao Vento |
Authors: | PARREIRA, Beatriz SILVA, Fernanda Caciagli da MACEDO, Gabriela PAULINO, Maria Eduarda JESUS, Rute de ROCHA, Uriel de Souza |
Advisor: | ROCHA, Kleber Tadeu Vieira da |
type of document: | Plano de Negócios |
Keywords: | Animais domésticos;Empresas de prestação de serviços |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | 149 |
Citation: | PARREIRA, Beatriz; SILVA, Fernanda Caciagli da; MACEDO, Gabriela; PAULINO, Maria Eduarda; JESUS, Rute de; ROCHA, Uriel de Souza. Crematório Patas ao Vento. 2023. 97 f. Trabalho de Conclusão de Curso (Curso Técnico em Administração) - Escola Técnica Estadual Professor André Bogasian, Osasco, 2023. |
Abstract: | O setor de pets vem crescendo expressivamente no Brasil, pois grande parte da população possui um animal doméstico. Os resíduos do óbito desses animais são, na maior parte das vezes, descartados de maneiras que podem causar danos ambientais. A cremação é uma opção que proporciona o destino correto de forma ecológica. A cremação em um ambiente apropriado deve, também, trazer um momento de despedida único para o ente querido, no qual haverá todo apoio e empatia possível para o tutor. The pet sector has been growing significantly in Brazil, as a large part of the population has a domestic animal. Waste from the deaths of these animals is, in most cases, discarded in ways that can cause environmental damage. Cremation is an option that provides the correct destination in an ecological way. Cremation in a protected environment must also provide an exclusive moment of farewell for the loved one, where there is all possible support and empathy for the guardian. |
URI: | https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/17590 |
Appears in Collections: | Trabalhos de Conclusão de Curso |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
administração_2023_2_beatriz_parreira_crematorio_patas_ao_vento.pdf | 3.76 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.