Please use this identifier to cite or link to this item: https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/6505
Title: A importância da qualidade no atendimento ao cliente
Other Titles: The importance of quality in customer service
Authors: THEODORO, Igor Felipe Ribeiro
SANTOS, João Guilherme da Silva
RIBEIRO, Júlia Evelyn Silva
SILVA, Lucas André Cardoso Gonçalves da
SANTOS, Maria Luiza dos
Advisor: SOUZA, Deyse Sene de Melo
MORAIS, Leônidas Magno de
type of document: Artigo científico
Keywords: Marketing;Satisfação do consumidor;Serviço de atendimento ao consumidor
Issue Date: Dec-2019
Publisher: 240
Citation: THEODORO, Igor Felipe Ribeiro; SANTOS, João Guilherme da Silva; RIBEIRO, Júlia Evelyn Silva; SILVA, Lucas André Cardoso Gonçalves da; SANTOS, Maria Luiza dos. A importância da qualidade no atendimento ao cliente. 2019. Trabalho de Conclusão de Curso (Curso Técnico em Marketing) - Etec Padre Carlos Leôncio da Silva, Lorena, 2019.
Abstract: Este artigo apresenta sobre a importância da qualidade no atendimento ao cliente, quando o mesmo procura por um determinado produto ou serviço. Através da boa qualidade no atendimento tornar um diferencial da empresa afim de fidelizar ou atrair novos potenciais clientes. Com isso será apresentado nossos objetivos, metodologia, perfil do cliente atual, desenvolvimento do assunto e, por fim, nossos resultados.
This article discusses the importance of quality in customer service when looking for a particular product or service. Through good service quality make a company differential in order to retain or attract new potential customers. This will present our objectives, methodology, current customer profile, subject development and, finally, our results.
URI: http://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/6505
Appears in Collections:Trabalhos de Conclusão de Curso

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
marketing_2019_2_igorfeliperibeirotheodoro_importancia_da_qualidade_atendimento_cliente.pdf
  Restricted Access
405.11 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.