Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 117 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
TitleAuthor(s)???itemlist.dc.contributor.advisor???TypeIssue Date
Bala de goma sabor maça verde com aroma e corante naturais para pessoas com a deficiência G6PDSILVA, Isabella Cristina de Andrade; SOUZA, Maria Luiza; OLIVEIRA, Milena da Silva; SILVA, Rafael Celestino Silvino; OLIVEIRA, Rafaela Conceição de; OLIVEIRA, Ryan Batista deTEODORO, Renata BrandiArtigo científico7-Dec-2022
Artigo de revisão: estudo sobre intolerância à Lactose e a fabricação de produtos zero lactose.DANTAS, Isabela Mariah CostaTEODORO, Renata BrandiArtigo científico8-Dec-2022
Desenvolvimento de bebida fermentada com probiótico para crianças com APLVARAÚJO, Maria Fernanda Pires; TORRES, Pedro Henrique AlvesNASCIMENTO, Fabiana Matias dos AnjosMonografia29-Jun-2022
Desenvolvimento de iogurte integral, adoçado, adicionado de polpa de banana, mel e beterraba em pó, sem adição de corantes artificiaisJACOMETE, Kedima Júlia; BORBA, Rute Barbosa Lopes; SOUZA, Sara Menezes deTEODORO, Renata BrandiArtigo científico8-Dec-2022
Estudo da farinha de tenebrio para uitlização no mercado alimentícioNASCIMENTO, Ávila da Silva; OLIVEIRA, Igor Gomes de; JESUS, Marlene de; OLIVEIRA, Núbia RodriguesRIBEIRO, Lilian de SouzaMonografia29-Jun-2023
Burguer plant based elaborado de casca de banana e proteína de sojaSOUZA, Ana Carolina Gomes de; COSTA, Amanda Téles Mariano Varelo da; BORGES, Jadi Pereira; DOURADO, Lucas de Lima GuedesRIBEIRO, Lilian de SouzaMonografia29-Jun-2023
Brownie funcional: adaptação como biomassa de banana verde para consumo de celíacosOLMEDILHA, Isabella de Sousa; SILVA, July Reis da; SANTOS, Leticia Moraes dos; CRUZ, Vitória Camilly da SilvaLESSA, Anselmo OliveiraMonografia29-Jun-2022
Desenvolvimento de bolo de banana com aveia sem glútem, sem lactose, sem ovos e sem açucarSILVA, Cristiane Gomes da; SANTOS, Liliane Souza dos; CRUZ, Talita de Amaral Rodrigues daLESSA, Anselmo OliveiraMonografia29-Jun-2022
Desenvolvimento de mistura para o preparo de bolo sabor caféNUNES, Isabel Soares de Jesus; SANTOS, Jascira de Souza; FERREIRA, Michele de Rita; TEIXEIRA, Rosemeiro da SilvaNASCIMENTO, Fabiane Matias dos AnjosMonografia29-Jun-2022
Bolo com alto teor proteicoMATOS, Abner Marrafao de; CORTIS, Cintia TavaresNASCIMENTO, Fabiane Matias dos AnjosArtigo científico29-Jun-2022