Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/31078
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | MUSSATO, Thalia | - |
dc.contributor.author | SILVA, Célia Daiane da | - |
dc.contributor.author | GOMES, Janaina Patrícia Galani | - |
dc.contributor.author | LOPES, Jhonata | - |
dc.contributor.author | MULLER, Juliana Aparecida Facio | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-28T14:34:26Z | - |
dc.date.available | 2025-03-28T14:34:26Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | SILVA, Célia Daiane da.Sabor fit, 2021. Trabalho de conclusão de curso (Técnico em administração) - ETEC Alcides Cestari, Monte Alto, 2021 | pt_BR |
dc.identifier.uri | https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/31078 | - |
dc.description.abstract | O presente trabalho de conclusão de curso tem como objetivo identificar o público-alvo na cidade de Monte Alto para o consumo das Marmitas Fitness, a proposta de estudo surgiu a partir da identificação de um público, que busca hoje uma alimentação saudável e cuidar do corpo. Para o desenvolvimento desse trabalho foi realizado um levantamento em restaurantes online via Instagram. A partir dos dados levantados foi possível verificar a viabilidade do negócio, concluindo que existe uma quantidade representativa de pessoas que aderiram a esta alimentação e apresentaram interesse em consumir produtos, tornando o estudo do plano de negócio compatível para a abertura dessa empresa. | pt_BR |
dc.description.abstract | This course conclusion work aims to identify the target audience in the city of Monte Alto for the consumption of Marmitas Fitness, a study proposal emerged from the identification of a public that seeks today a healthy diet and taking care of the body For the development of this work, a survey was carried out in online restaurants via Instagram. From the data collected, it was possible to verify the viability of the business, concluding that there is a representative number of people who adhere to this diet and are interested in consuming products, making the study of the business plan compatible for opening this company. | pt_BR |
dc.description.sponsorship | Curso Técnico em Administração | pt_BR |
dc.language.iso | pt_BR | pt_BR |
dc.publisher | 255 | pt_BR |
dc.subject | Dieta | pt_BR |
dc.subject | Alimentação | pt_BR |
dc.subject.other | Gestão e Negócios | pt_BR |
dc.title | Sabor fit | pt_BR |
dc.title.alternative | Fit taste | pt_BR |
dc.type | Plano de Negócios | pt_BR |
dcterms.type | - | pt_BR |
Appears in Collections: | Trabalhos de Conclusão de Curso |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
administracao_2021_2_celia_daiane_da_silva_sabor_fit.pdf.pdf Restricted Access | 6.09 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.