Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 22 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
TitleAuthor(s)???itemlist.dc.contributor.advisor???TypeIssue Date
Rotulagem nutricional acessível para pessoas com deficiência visualSANTOS, Alexia Marques; CORREIA, Julia Marcos; GERMANO, Juliana Inácio; SILVA, Luis Fernando; SILVA, Samia; BRITO, Vitória Alves deSANTO, Marcela Nunes; SOUZA, Suelen Jorge deMonografia2018
Alimentação saudável de fácil acesso: paraíso verde novo conceito em saúdeLAUBE, Ana Carolina Spindola; SOUZA, Andressa Fernanda C. B. de; SILVA, Adriano Gonçalves da; FLAMINIO, Jéssica dos Santos; GONÇALVES, Lírida Lima Kowal; NUNES, Mireli Venancio; SILVA, Rafaela Rodrigues Vasques daVOLPI JUNIOR, DercílioMonografia20-Jun-2017
Empreendimento alimentício: produtos saudáveis, nutritivos e práticos para o consumo diárioOLIVEIRA, Carolina Vieira de; VIDOI, Larissa Elen Araújo; LOPES, Laura Aparecida de Oliveira; OLIVEIRA, Luis Guilherme Canato de; FERREIRA, Nayara Soares; RIBEIRO, Rafael dos Santos; SABONGI, Reinaldo; OLIVEIRA, Silvana Deolinda deSILVA, Aline Bezerra daMonografia21-Nov-2017
Alimentação saudável no trabalho: A qualidade alimentar dos adultos.BENEDICTO, Allan Felipe Ricardo; SILVA, Caio Alexsandre Gonzaga Bernardo; SENA, Maria Aparecida; LIMA, Maria Cleanny da Silva; MONTEIRO, Monica Magalhães; SILVA, Sheila Regina da; SILVA, Patrícia Oliveira daROCHA, RejaneMonografiaDec-2015
Lanches intermediários na alimentação do docenteGONÇALVES, Adriana Oliveira; OLIVEIRA, Liege de; GOMES, Natália Menezes; MARTINS, RafaelSILVA, Cristiane Bastos de Oliveira; FREITAS, Angélica Marques de PinaMonografiaDec-2016
Gestão de produção no setor alimentício: lanchonete Deu Fome, reduzindo o desperdício através da produção orgânica de alimentosMARIN, Grazieli Eiko Ketayama; SANTOS, Jéssica Gonçalves dos; RUY, Juliana Ramos; PEREIRA, Lais Fernanda da Silva; CARRILHO, Natália Alexandre; PEREIRA, Thainara dos SantosVOLPI JUNIOR, DercílioMonografia28-Jun-2016
Saúde do trabalhador: alimentação saudável e ou fitness visando o bem estar e qualidade de vidaBATISTA, Adriane Ribeiro; GUSMÃO, Horjan Paulo Gomes; GUSMÃO, Lucas Felipe Demori; TEIXEIRA, Luis Antônio Aparecido; FRANCISCO, Tatiane Paulino; CALADO, Taynara Damaris Rodrigues; RAGAZZI, Willian César da RochaSILVA, Natália Troccoli Marques daMonografia28-Jun-2016
Glic todos no controleSALA, Hugo Tamura; SANTANA JUNIOR, Jenilson José; ANDRADE, Nubia Aparecida Almeida de; PIAUY, Vaneza dosPEREIRA, Irislane MendesMonografia2017
Marketing e comercialização de produtos orgânicosCARVALHO, Brenno Rodrigues de; PEREIRA, Evellyn Souza; ALVES, Hiury Santos; NASCIMENTO, Isaque DantasCIRILLO, Tânia Regina; SOUZA, Ana Lúcia Nogueira deArtigo científicoDec-2018
Estudo dos impactos na alimentação de famílias de classes C e do bairro Jardim Tietê devido ao emprego dos recursos financeirosREIS, Letícia AlmeidaROSA, Samira da CostaArtigo científicoDec-2019