Browsing by Subject Gastronomia
Showing results 32 to 34 of 34
< previous
Title | Author(s) | ???itemlist.dc.contributor.advisor??? | Type | Issue Date |
---|---|---|---|---|
Raiz do Brasil: Mandioca: sabor brasileiro e gastronomia inclusiva | LOPES, Agatha Casimiro; ALENCAR, Ana Lídia Silveira; CAVALCANTI, Ana Maria Alves; SÁ, Cleusa Aparecida Marciano de; DUTRA, Cristiane Mercedes de Paiva; DIAS, Edimilson de Souza; RIBEIRO, Gabriela de Jesus Fernandes; SOARES, Giovanna Beatriz | OLIVEIRA, Gabriela Wojakevicz Barbosa de; CARVALHO, Sandra Lee de | Monografia | 1-Dec-2022 |
Receitas gourmet: aplicação web gastronômica | RAMOS, Simone Martins; ALVES, Thais Maia | LUCAS, Carlos Alberto | Artigo científico | 2023 |
Sabores do mundo: Uma proposta de diversidade gastronômica e cultural | SILVA, Alan Charles Catalan da; SANTOS, Anderson Nunes dos; KOKUE, Igor Massakazu Kokue; SOUZA, Lucas de; CAMARGO, Luis Henrique Carpanezi; MESTRINHERI, Lélio; SANTOS, Thiago Francis dos | HATANO, Nicoli Carolini de Lázari | Monografia | 18-Jun-2019 |