Browsing by ???browse.type.metadata.sponsorship??? Curso Técnico em Agroindústria

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 39  next >
TitleAuthor(s)???itemlist.dc.contributor.advisor???TypeIssue Date
Abelha africanizada no BrasilSILVA, Jefersson Luiz da; DURÃO, Inayara Cristina Tonon; TOGNOLE, Daniela Carla Cordeiro; LOIOLA, Milleny Emily RibeiroBORGONOVI, Taís FernandaArtigo científico30-Jun-2023
Agroindústria familiar criação e abate de peixes para corte e qualidade da produção artesanalBITTENCOURT, Otavio Henrique da Cruz; BITTENCOURT, Tatiane da CruzBORGONOVI, Taís FernandaArtigo científico30-Jun-2023
Aprimoramento das técnicas artesanais da geleia de maracujá com a geleia de melãoCARNEIRO, Alisson Gabriel Leite; MARCKIORI, Ana Carolina SobreiraBOCATO, Glaucia FabianeArtigo científico30-Jun-2021
Características sensoriais da linguiça suína artesanal com adicional de tomate seco e rúculaCORREIA, Lucas da Silva; PEREIRA, Marco Antonio da Silva; RODRIGUES, Mateus do CarmoBORGONOVI, Taís FernandaArtigo científico30-Jun-2023
Comparativo de leite fermentado de origem vegetal e animalCARVALHO, Amanda Galeti; SANCHES, Emanuel Alexandre; COSTA, Erica Vitória Amador; SILVA, Heashylee Hingryd Carvalho daBORGONOVI, Taís FernandaArtigo científico27-Oct-2023
Conservação da pimenta capsicum baccatumSANTOS, Maria Eduarda Soares Terezani Rodrigues dos; CHAVES, Maria Fernanda Fontes; CURY, MarianaBORGONOVI, Taís FernandaArtigo científico30-Jun-2023
Desenvolvimento da geleia polpa e casca de abacaxi com gengibreGOMES, João Vitor da Silva; SANTOS, Luiz André Martins; SILVA, Maria Clara dos Santos Soares da; OLIVEIRA, Rita de Cassia Martins deBOCATO, Glaucia FabianeArtigo científico30-Nov-2022
Desenvolvimento de cápsulas de proteína animalPALÁCIOS, Alexandre da Silva; PALÁCIOS, Joyce Cristina; FERREIRA, Túlio Maciel FerreiraBOCATO, Glaucia FabianeArtigo científico21-Jun-2022
Desenvolvimento de um produto gourmet a partir da matéria-prima o coco baiaPEREIRA, Andreza Neves Brito; SILVA, Erica Karla Oliveira de Castro; SILVA, Fabricia Maria LopesBOCATO, Glaucia FabianeArtigo científico16-Dec-2021
Desenvolvimento e características da geleia de maracujá e acerola com gengibreOLIVEIRA, Maria Luiza Catabrigo de; FERREIRA, Maria Eduarda; CHIAVENATO, Everton; FAZAN, Leonardo AlexandreBORGONOVI, Taís FernandaArtigo científico27-Oct-2023
Elaboração de licor de nutella a partir da fermentação alcoolicaSANTOS, Amanda Fernanda Espada dos; OLIVEIRA, Gabriel de; SESSO, Livia ViolimBOCATO, Glaucia FabianeArtigo científico16-Dec-2021
Elaboração de requeijão veganoSILVA, Bruno Henrique Ramos; COSTA, Joel das Neves; NUNES, Pedro Henrique; RODRIGUES, Marcos ViniciusBORGONOVI, Taís FernandaArtigo científico27-Oct-2023
Elaboração de tôfu de soja temperadoSOUZA, Daiana Fernanda de; SILVA, Geovana Lucinda da; PRUDÊNCIO, Jéssika de Oliveira Neves; NOVAIS, Letícia da SilvaBORGONOVI, Taís FernandaArtigo científico30-Jun-2023
Elaboração de vinagre artesanal de cajá-mangaSALLES, Ana Cristina Carneiro Souza; SALLES, Erick David Gasparelle; SILVA, Lívia Vitória Rodrigues da; SALLES JUNIOR, Luciano GomesBORGONOVI, Taís FernandaArtigo científico27-Oct-2023
Elaboração do Kombucha sabor uva na Etec Dep. Paulo Ornellas Carvalho de BarrosDURAN, Patricia; CEZARINO, Suzana Meire; BATISTÃO, Pedro FernandoTEIXEIRA FILHO, AdilsonArtigo científico15-Jul-2022
Fabricação de geleia de uva com açafrãoVECHIATTO, Amanda Caroline Pereira; CARVALHO, Adryan Gustavo Araujo de; VASCONCELOS, Juliana da Silva; GONÇALVES, Pedro CostaBORGONOVI, Taís FernandaArtigo científico27-Oct-2023
Geleia de limão sicilianoPERES, Maria Eduarda Pimentel; SOUZA, Mikaely Esteves de; OLIVEIRA, Wanielson Conceição deBORGONOVI, Taís FernandaArtigo científico30-Jun-2023
A importância da planta ora pro nobis no processo agroindústriaVIEIRA, Antonia Elivada freitas; LIMA, Juciana Gonçalves de; BONADIO, Keythely Angélica; LIMA, Kesia Diogo de; VERI, Leticia; RODRIGUES, Vitor Gabriel da SilvaBOCATO, Glaucia FabianeArtigo científico30-Nov-2022
Leite de cabra fermentado por diferentes culturas de kefirSILVA, Auana Cristina Chimelo da; BRANDÃO, Brenda Kelly Silva; TURRIONI, Daniele Arantes; SANTOS, Ediene Maria Silva dos; ROBERTO, Jorge Luis Estevam RobertoBORGONOVI, Taís FernandaArtigo científico30-Jun-2023
O leite e seus derivados no processo agroindustrialSOUZA, Dayse Mara Lírio de; SANTOS, Deyse Ferreira dos; RIBEIRO, Elaine Cristina; PIOVESAN, Isabeli DuarteBOCATO, Glaucia FabianeArtigo científico5-Dec-2022