Browsing by Author ROSSI, Pedro Henrique Silva de

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
TitleAuthor(s)???itemlist.dc.contributor.advisor???TypeIssue Date
Clitória flor alimentícia e medicinal: uma revisãoSILVA, Fernanda Jaqueline da; MAIELO, SolangeGIANNONI, Juliana AudiMonografia7-Dec-2023
Desenvolvimento artesanal de cookie com farinha de beterraba: análise sobre a influência da temperatura na sua composição físico-químicaBARBOSA, Cícera; AMORIM, Igor Oliveira; CUNHA, Yasmin Cristina da Silva MartinsBRUNATTI, Anna Claudia SahadeMonografia5-Jun-2023
Food services and the importance of food safety: a reviewDUTRA, Izidy Christina Rodrigues; ALMEIDA, Raiane Priscila deBRUNATTI, Anna Claudia SahadeArtigo científico22-Nov-2022
Good manufacturing practices in brazilian industriesLIMA, Bryan de SouzaBRUNATTI, Anna Claudia SahadeArtigo científico22-Nov-2022
Possible use of Manihot sculenta leaves as foodROSSI, Pedro Henrique Silva deBARBALHO, Sandra MariaArtigo científico31-Jan-2020
The potential of Cow's paw (Bauhinia forficata) as a food and therapeutic alternative: a scientific investigationSILVA, Tatiane Jardim daGIANNONI, Juliana AudiArtigo científico17-Jun-2024